Openingsdans bruiloft

Wedding Dance Experience couple lift pic

De huwelijksdag. Jullie dag! Een dag waarin jullie centraal staan. Maak het feest compleet met een gedenkwaardige openingsdans.

Jullie persoonlijke dans

Wat maakt een openingsdans een goede openingsdans? Deze vraag hoeven jullie gelukkig niet te beantwoorden, daar hebben jullie Laili voor! Door te kijken naar jullie wensen en persoonlijkheden wordt jullie openingsdans echt een persoonlijke openingsdans. Hierbij wordt ook rekening gehouden met jullie dansachtergrond en -ervaring.

Een ervaring

Jullie openingsdans is niet alleen een dans. Het is een ervaring! Van de lessen om deze samen te leren tot de herinneringen achteraf, jullie mogen ongelooflijk genieten! En het publiek? Zij genieten met jullie mee.

Welke dans?

Jullie openingsdans kan op basis van verschillende dansen, of zelfs een mix van verschillende dansen! De keuze bestaat uit:

  • Salsa
  • Bachata
  • Zouk
  • Merengue
  • Gemixt

Wat kost zo’n mooie herinnering?

De kosten voor het creëren van zo’n mooie ervaring zijn afhankelijk van jullie wensen en achtergrond en zijn minimaal € 300,-. Een exact prijsaanbod is mogelijk na een intakegesprek, deze is gratis én vrijblijvend.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie openingsdans? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek. Deze is gratis! Tijdens deze intake kijken jullie samen met Laili naar de mogelijkheden, geeft zij meer informatie en beantwoordt zij al jullie vragen.