Privélessen

Uurtje figuurtje

Heb je een figuur in de les geleerd en wil je deze verfijnen of de uitleg herhalen? Of ga je een choreo dansen en wil je tips voor verbetering of trainen om de choreo beter te onthouden? Dan is dit de perfecte les voor jou!

Met een filmpje van jouw les of training bij de hand wordt je opnieuw meegenomen in de instructie en worden eventuele knelpunten geoefend. Kom je erachter dat je bepaalde techieken mist, dan kun je deze les combineren met de techniekles.

Prijs: € 50,- per uur.

Techniekles

Voor échte groei moet je de diepte in. In de techniekles leer je nieuwe technieken of verfijn je de technieken die je al kent. Met behulp van de 6 pilaren (bewegingsmateriaal, voetenwerk, connectie, creativiteit, muzikaliteit, dynamiek) krijg je op een gestructureerde en gedetailleerde wijze persoonlijke instructies.

Het mooie van dit systeem? Deze lessen zijn niet alleen toepasbaar op de dans waar je ze mee oefent, maar zijn in bijna alle dansen zeer nuttig.

Prijs: € 70,- per uur.

Dans-APK

Ben je benieuwd naar de staat van jouw techniek? Doe dan een volledige controle, zodat je met nog meer plezier de dansvloer op gaat!

Tijdens de Dans-APK kom je er niet alleen achter waar jouw verbeterpunten liggen, maar nog belangrijker: je zult ontdekken welke van deze verbeterpunten jou de grootste/snelste groei opleveren.

Je ontvangt jouw eigen persoonlijke leerdoel, tips en tops voor jouw dansen en oefeningen voor thuis, inclusief een samenvatting op video.

De Dans-APK bestaat uit:

  • Intake
  • Analyse van danstechnieken
  • Analyse van jouw leid- of volgtechnieken
  • Vaststellen van jouw persoonlijke leercurve
  • Vervolgadvies en oefeningen voor thuis
  • Video opname

Prijs: € 100,- voor 1,5 uur.

Ervaar een Aston Martin

Wie wil dat nou niet?!? Toeren in een exclusieve sportauto! Waan jezelf in een Aston Martin en ervaar de elegantie, de vrijheid en de souplesse. Wil je intens genieten van de luxe, of wil je juist sportief de bochten door? Laili is jouw Aston Martin, de dansvloer is jouw glooiend asfalt.

Toer voor 30 minuten op jouw favoriete muziek over de dansvloer. Ervaar de connectie met een verfijnde volger en oefen jouw techniek in een veilige en ontspannen setting.

Als afsluiting van jouw sessie krijg je een cadeautje: jouw persoonlijke tip en top! Heb je vragen of wil je uitleg dan kun je jouw Aston Martin-ervaring altijd uitbreiden met een Dans-APK of een techniekles.

Prijs: € 15,- per half uur.